Over ons

Specialist in moderne erfafscheidingen

Alutuinhek is een nieuw, jong en dynamisch bedrijf in de wereld van erfafscheidingen en erf toegangsoplossingen. Vanwege de grote vraag naar elegante, chique en moderne erfafscheidingen hebben wij ons gespecialiseerd in aluminium en stalen varianten. Of het nu gaat om de verkoop van tuinhekken, looppoorten of schuif- en vleugelpoorten wij staan voor u klaar!

U kunt bij ons rekenen op één aanspreekpunt tijdens het offerte-/bestelproces. Heldere communicatie en snel antwoord op al uw vragen. Daarnaast denken wij graag mee in oplossingen voor uw uitdagingen maar zijn wij ook eerlijk als er iets echt niet mogelijk is.

Zorgeloze bestelling en levering

Mocht u besluiten om uw erfscheiding bij ons te bestellen, zullen wij u van iedere stap in het proces op de hoogte stellen. Wel zo fijn om te weten wat de status van uw bestelling is. Zodra uw bestelling is geproduceerd en gecontroleerd (Kwaliteitscontrole) neemt Alutuinhek contact met u op voor een leverdatum. Levering is zelfs mogelijk in de avonduren en weekenden.

Maak snel kennis met ons en vul het contactformulier in. Ook kunt u voor uw vragen gebruikmaken van de Whatsapp knop op onze homepagina.

Interesse in 1 van onze producten? Neem contact met ons op